whatsapp

Kadına yönelik şiddetle mücadele semineri

EĞİTİM 29.11.2019 - 12:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kadına yönelik şiddetle mücadele semineri

Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Konya İl Jandarma Komutanlığı işbirliği ile Seydişehir’de “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri” verildi. Merkez ilkokulu toplantı salonunda muhtarların katılımıyla gerçekleştirilen seminerin sunumu ve eğitim videoları Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Konya İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Ayşe Baloğlu tarafından verildi. Sunumda; kadın erkek fırsat eşitliği, toplumun kadın ve erkeklere yüklediği roller ve istatistiki bilgiler, aile içi şiddetin çocuklar ve eşler üzerindeki etkileri, yasal prosedürler gibi hususlar üzerinde duruldu. Ardından Konya İl Jandarma Komutanlığında görevli Astsb. Çvş. Şirin Çınar tarafından 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun ve yönetmeliği hakkında eğitim verildi.

Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Konya İl Jandarma Komutanlığı işbirliği ile Seydişehir’de “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri” verildi.

Merkez ilkokulu toplantı salonunda muhtarların katılımıyla gerçekleştirilen seminerin sunumu ve eğitim videoları Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Konya İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Ayşe Baloğlu tarafından verildi. Sunumda; kadın erkek fırsat eşitliği, toplumun kadın ve erkeklere yüklediği roller ve istatistiki bilgiler, aile içi şiddetin çocuklar ve eşler üzerindeki etkileri, yasal prosedürler gibi hususlar üzerinde duruldu.

Ardından Konya İl Jandarma Komutanlığında görevli Astsb. Çvş. Şirin Çınar tarafından 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun ve yönetmeliği hakkında eğitim verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.