whatsapp

Kadınhanı’ndan Gelecek partisine 5 yüz kişi katıldı

SİYASET 08.11.2020 - 13:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kadınhanı’ndan Gelecek partisine 5 yüz kişi katıldı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve Başkan yardımcılarından oluşan bir heyet, Kadınhanı’nda esnaf ziyaretleri yaptı.   Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Kadını teşkilatına katılan 500 kişiye parti rozeti taktıklarını vatandaşların partiye yoğun bir ilgisinin olduğunu söyledi. Kadınhanı İlçe Başkanı Yahya Akbaş: “ Vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz, halkımız çoğunlukla tarım ve hayvancılıkla uğraşıyor, Dövizin hızlı artışından dolayı girdi maliyetlerinin sürekli artmasının yanında üreticinin ürünü hep yerinde sayıyor. Halka fildişi kulelerinden bakan iktidar mensupları halkın içine girip dertlerini dinlemiyorlar, çünkü artık çözüm üretemiyorlar” dedi. HALKIMIZIN YANINDAYIZ VE OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ. İl Başkanı Hasan Ekici de İktidar mensuplarının artık halktan uzak yaşadıklarını dile getirirken, “Halkımızın sıkıntısını biliyoruz, çünkü daima vatandaşlarımızla birlikteyiz. Halkımızın yaşadığı sıkıntıları yakından takip ediyoruz, dövizi kontrol edemeyen iktidar mensupları üreticinin çektiği sıkıntılardan habersiz yaşıyorlar. Halka verecek cevapları olmadığı için halkın içine girmekten korkuyorlar. Bizler başta Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte halkımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve Başkan yardımcılarından oluşan bir heyet, Kadınhanı’nda esnaf ziyaretleri yaptı.  

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Kadını teşkilatına katılan 500 kişiye parti rozeti taktıklarını vatandaşların partiye yoğun bir ilgisinin olduğunu söyledi.

Kadınhanı İlçe Başkanı Yahya Akbaş: “ Vatandaşlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz, halkımız çoğunlukla tarım ve hayvancılıkla uğraşıyor, Dövizin hızlı artışından dolayı girdi maliyetlerinin sürekli artmasının yanında üreticinin ürünü hep yerinde sayıyor. Halka fildişi kulelerinden bakan iktidar mensupları halkın içine girip dertlerini dinlemiyorlar, çünkü artık çözüm üretemiyorlar” dedi.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ VE OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ.

İl Başkanı Hasan Ekici de İktidar mensuplarının artık halktan uzak yaşadıklarını dile getirirken, “Halkımızın sıkıntısını biliyoruz, çünkü daima vatandaşlarımızla birlikteyiz. Halkımızın yaşadığı sıkıntıları yakından takip ediyoruz, dövizi kontrol edemeyen iktidar mensupları üreticinin çektiği sıkıntılardan habersiz yaşıyorlar. Halka verecek cevapları olmadığı için halkın içine girmekten korkuyorlar. Bizler başta Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte halkımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.