whatsapp

Kadınların ördükleri fileler evlere geri geldi

KÜLTÜR - SANAT 05.01.2019 - 15:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kadınların ördükleri fileler evlere geri geldi

Seydişehir Rengârenk örgü evi meslek ve sanat eğitimi kurslarında kadınlar, poşet uygulamasının ardından ördükleri alışveriş fileleriyle projeye hem destek verdiler hem de satışa çıkarttılar. Alışverişlerimizi bu fileler ile yapacağız, poşete para vermek yok; Eskiden kullanılan alışveriş filelerini, poşet uygulamasından sonra yeniden file yapmaya başladıklarını anlatan Seydişehir Rengârenk örgü evi kurs hocası Nurten Bulut, , “Kurslarımızda 25 arkadaşlarımızla birlikte poşet uygulama projesinin biraz eksik olmasına rağmen doğru bir karar olduğuna vardık. Sosyal sorumluluk bilinci oluşturmak ve doğayı koruyup destek olmak amacıyla file örme kursu kararı aldık. Birlikte hep beraber sahiplendik ve örüyoruz. Bundan sonra alışverişlerimizi bu fileler ile yapacağız, poşete para vermek yok. Eskiden büyüklerimizin yaptığı gibi alışverişimizi bu filelerle yapacağız” dedi. "Poşetler paraya dönüştü, biz de filemizi öreriz” Kadınlar ellerindeki ördükleri filelerle yaptıkları açıklamada, ‘’Poşet uygulamasından memnun olduk. Şimdi poşetler paraya dönüştü, biz de filemizi örüyoruz. Yoğun talep aldık. Evlerdeki alışverişlere eski nostalji günlerini yaşatacağız” dediler. 

Seydişehir Rengârenk örgü evi meslek ve sanat eğitimi kurslarında kadınlar, poşet uygulamasının ardından ördükleri alışveriş fileleriyle projeye hem destek verdiler hem de satışa çıkarttılar.

Alışverişlerimizi bu fileler ile yapacağız, poşete para vermek yok;

Eskiden kullanılan alışveriş filelerini, poşet uygulamasından sonra yeniden file yapmaya başladıklarını anlatan Seydişehir Rengârenk örgü evi kurs hocası Nurten Bulut, , “Kurslarımızda 25 arkadaşlarımızla birlikte poşet uygulama projesinin biraz eksik olmasına rağmen doğru bir karar olduğuna vardık. Sosyal sorumluluk bilinci oluşturmak ve doğayı koruyup destek olmak amacıyla file örme kursu kararı aldık. Birlikte hep beraber sahiplendik ve örüyoruz. Bundan sonra alışverişlerimizi bu fileler ile yapacağız, poşete para vermek yok. Eskiden büyüklerimizin yaptığı gibi alışverişimizi bu filelerle yapacağız” dedi.

"Poşetler paraya dönüştü, biz de filemizi öreriz”
Kadınlar ellerindeki ördükleri filelerle yaptıkları açıklamada, ‘’Poşet uygulamasından memnun olduk. Şimdi poşetler paraya dönüştü, biz de filemizi örüyoruz. Yoğun talep aldık. Evlerdeki alışverişlere eski nostalji günlerini yaşatacağız” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.