whatsapp

Kahvehane ve restoranlarda denetim

BELEDİYE 03.06.2020 - 13:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kahvehane ve restoranlarda denetim

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan kafe, restoran ve kahvehanelerde denetim gerçekleştirdi. Türkiye genelinde COVİD-19 salgının etkisinin azalmasının ardından başlayan normalleşme sürecine ilişkin Seydişehir Belediyesi ekipleri toplum sağlığı tedbirlerini artırdı. Tek kullanımlık ürünlerden sosyal mesafe kuralına, masalar arasında bir buçuk metre açıklıktan hijyene kadar detaylı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, işletme sahiplerini uymaları gereken kurallar hakkında da bilgilendirdi. Belediye Başkanı Tutal, normalleşme süreci ile birlikte yeni açılan işletmelerle ilgili olarak ilçe genelinde yoğun çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, " öncelikli olarak yeni açılan iş yerlerimizde vatandaşlarımızın sağlığı için dezenfeksiyon önceliğimiz. Ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde işletme sahiplerimize ve çalışanlarına sosyal mesafe, hijyen başta olmak üzere uyulması gereken kurallar konusunda bilgiler verdi. Korona virüs salgını sona erene kadar ekiplerimiz denetimleri devam edecek " dedi.

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan kafe, restoran ve kahvehanelerde denetim gerçekleştirdi.

Türkiye genelinde COVİD-19 salgının etkisinin azalmasının ardından başlayan normalleşme sürecine ilişkin Seydişehir Belediyesi ekipleri toplum sağlığı tedbirlerini artırdı.

Tek kullanımlık ürünlerden sosyal mesafe kuralına, masalar arasında bir buçuk metre açıklıktan hijyene kadar detaylı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, işletme sahiplerini uymaları gereken kurallar hakkında da bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Tutal, normalleşme süreci ile birlikte yeni açılan işletmelerle ilgili olarak ilçe genelinde yoğun çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, " öncelikli olarak yeni açılan iş yerlerimizde vatandaşlarımızın sağlığı için dezenfeksiyon önceliğimiz. Ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde işletme sahiplerimize ve çalışanlarına sosyal mesafe, hijyen başta olmak üzere uyulması gereken kurallar konusunda bilgiler verdi. Korona virüs salgını sona erene kadar ekiplerimiz denetimleri devam edecek " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.