whatsapp

Kalkınma şöleni değerlendirme toplantısı yapıldı

BELEDİYE 28.08.2018 - 13:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kalkınma şöleni değerlendirme toplantısı yapıldı

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İkincisi düzenlenen kalkınma şöleni değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Belediye bütçesinde para harcanmadığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, toplantı salonunda yaptığı açıklamada 75 Bin lira gibi bir kazanç sağladıklarını söyledi. Şölenin ihale marifetiyle yapıldığını belirten Tutal, ‘’ Eksikliklerimiz mutlaka olmuştur. Ama personelimiz elinden geleni yapmaya çalıştı. Bundan sonraki programlarımız her defasında daha güzel bir şekilde beraberce nasıl devam ettiririz bunun amacındayız. Yoğun bir program oldu. Leblebi günlerimiz çilek ve karpuz tanıtımları yapıldı yarışmalar düzenlendi. İlçe ekonomisine katkı sağlandı. Esnafımız rahat etti. Seydişehir ve dışarıdan gelen misafirlerimizin bir araya gelmeleri kaynaşmaları önemli bir etkendi. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı yoğun katılımlı bir programımız oldu. Ben şölenimize katılan, esnaflarımıza, kurumsal firmalara destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İkincisi düzenlenen kalkınma şöleni değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye bütçesinde para harcanmadığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, toplantı salonunda yaptığı açıklamada 75 Bin lira gibi bir kazanç sağladıklarını söyledi.

Şölenin ihale marifetiyle yapıldığını belirten Tutal, ‘’ Eksikliklerimiz mutlaka olmuştur. Ama personelimiz elinden geleni yapmaya çalıştı. Bundan sonraki programlarımız her defasında daha güzel bir şekilde beraberce nasıl devam ettiririz bunun amacındayız. Yoğun bir program oldu. Leblebi günlerimiz çilek ve karpuz tanıtımları yapıldı yarışmalar düzenlendi. İlçe ekonomisine katkı sağlandı. Esnafımız rahat etti. Seydişehir ve dışarıdan gelen misafirlerimizin bir araya gelmeleri kaynaşmaları önemli bir etkendi. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı yoğun katılımlı bir programımız oldu. Ben şölenimize katılan, esnaflarımıza, kurumsal firmalara destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.