whatsapp

Kalkınma Şöleni Sona Erdi

BELEDİYE 07.08.2017 - 22:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kalkınma Şöleni Sona Erdi

Seydişehir Belediyesinin birincisini düzenlediği 6 gün süren kalkınma şöleni sona erdi.
Şenliğe ilginin her geçen yıl arttığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu yılki şenliğe yaklaşık günlük ortalama 20 bin kişinin katıldığını bildirdi. Bir çok ilden katılan150 firmanın stant açtığını belirten başkan Tutal, “Dışarıdan katılımcılarla birlikte 250 esnafımız stant açtı. Şölene gelenlere ilçemizin yöresel ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Her yaştan vatandaşımızı eğlendirerek güzel günler geçirmesini sağladık. İlçemiz esnafımızın kalkınmasını arzu ediyoruz. Bu türlü etkinliklerin faydalı olacaktır. Yöre halkımızın kaynaşmasına etkili olan önemli bir etkinlik oldu. Katılımın yoğunluğu bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesinin birincisini düzenlediği 6 gün süren kalkınma şöleni sona erdi.

Şenliğe ilginin her geçen yıl arttığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu yılki şenliğe yaklaşık günlük ortalama 20 bin kişinin katıldığını bildirdi.

Bir çok ilden katılan150 firmanın stant açtığını belirten başkan Tutal, “Dışarıdan katılımcılarla birlikte 250 esnafımız stant açtı. Şölene gelenlere ilçemizin yöresel ürünlerinin tanıtımı yapıldı. Her yaştan vatandaşımızı eğlendirerek güzel günler geçirmesini sağladık. İlçemiz esnafımızın kalkınmasını arzu ediyoruz. Bu türlü etkinliklerin faydalı olacaktır. Yöre halkımızın kaynaşmasına etkili olan önemli bir etkinlik oldu. Katılımın yoğunluğu bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.