whatsapp

Kampüs okulları müdürü İbrahim Çetinel

EĞİTİM 07.08.2019 - 00:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kampüs okulları müdürü İbrahim Çetinel

Şehrimizin yükselen yeni değeri Kampüs Okulu, inşaatını çok kısa bir sürede tamamlamasının ardından 2019-2020 Eğitim – Öğretim yılı kadrosunu da açıklamaya başladı. İlçemizde uzun yıllardır görev yapan, eğitim-öğretimdeki başarıları, gayreti, çalışkanlığı ve idealistliği ile bilinen, 2009-2014 yılları arasında Alüminyum İlkokulu müdürlüğünü, 2016-2019 yılları arasında ise Ortakaraören Şerife Hasan Hüseyin Kocaman İlkokulu müdürlüğünü yapan İbrahim Çetinel, Kampüs Okulu’nun genel müdürü oldu. Geçtiğimiz günlerde emeklilik için izne ayrıldığını duyuran Çetinel bugün Kampüs Okulu’ndan yapılan açıklama ile bir nokta değil virgül koyduğu ve ilçemizdeki eğitimin kalitesini zirveye taşımak için Kampüs ile yola devam edeceği anlaşıldı.

Şehrimizin yükselen yeni değeri Kampüs Okulu, inşaatını çok kısa bir sürede tamamlamasının ardından 2019-2020 Eğitim – Öğretim yılı kadrosunu da açıklamaya başladı.

İlçemizde uzun yıllardır görev yapan, eğitim-öğretimdeki başarıları, gayreti, çalışkanlığı ve idealistliği ile bilinen, 2009-2014 yılları arasında Alüminyum İlkokulu müdürlüğünü, 2016-2019 yılları arasında ise Ortakaraören Şerife Hasan Hüseyin Kocaman İlkokulu müdürlüğünü yapan İbrahim Çetinel, Kampüs Okulu’nun genel müdürü oldu.

Geçtiğimiz günlerde emeklilik için izne ayrıldığını duyuran Çetinel bugün Kampüs Okulu’ndan yapılan açıklama ile bir nokta değil virgül koyduğu ve ilçemizdeki eğitimin kalitesini zirveye taşımak için Kampüs ile yola devam edeceği anlaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.