whatsapp

Kampüs okulu çarşamba günü açılıyor!

EĞİTİM 02.09.2019 - 19:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kampüs okulu çarşamba günü açılıyor!

İlçemizin yeni ve gözde eğitim-öğretim kurumu olan Kampüs Okulu 4 Eylül Çarşamba Günü Saat 18.00’da yapılacak tören ile açılacaktır. Eğitimci Cihat Şener’in konuk olacağı açılışta “Nitelikli Bir Eğitimde Okul ve Aileye Düşen Görevler” konulu bir konferansta verilecektir. Kampüs Ailesi olarak tüm ilçe halkımızı okulumuzun açılışına bekler, bu mutlu günümüzde aramızda sizleri de görmekten onur duyarız.

İlçemizin yeni ve gözde eğitim-öğretim kurumu olan Kampüs Okulu 4 Eylül Çarşamba Günü Saat 18.00’da yapılacak tören ile açılacaktır.

Eğitimci Cihat Şener’in konuk olacağı açılışta “Nitelikli Bir Eğitimde Okul ve Aileye Düşen Görevler” konulu bir konferansta verilecektir.

Kampüs Ailesi olarak tüm ilçe halkımızı okulumuzun açılışına bekler, bu mutlu günümüzde aramızda sizleri de görmekten onur duyarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.