whatsapp

Karacaören’de köy şenliği yapıldı

BELEDİYE 23.06.2018 - 13:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karacaören’de köy şenliği yapıldı

Seydişehir’de köy şenliği yapıldı.
Konya’nın Seydişehir İlçesi Karacaören Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin organize ettiği yukarı yazı mevkiinde düzenlenen köy şenliğinde hasret giderdiler. Mahalle Muhtarı ve dernek başkanı Yaşar Duman,  gurbettekiler ile köydeki vatandaşlar arasında köprü kurarak özlem gidermeye çalıştıklarını söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, en ücra mahallelere kadar hizmeti ulaştırdığını dile getirdi. Sılayı rahim’in önenme değinen Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’ Ne mutlu böyle bir köyün evlatlarına. Birlik beraberlik içerisinde olduğunuz sürece başaramayacağınız hiç bir şey yoktur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Şenlik kapsamında, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
Seydişehir’de köy şenliği yapıldı.

Konya’nın Seydişehir İlçesi Karacaören Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin organize ettiği yukarı yazı mevkiinde düzenlenen köy şenliğinde hasret giderdiler.
Mahalle Muhtarı ve dernek başkanı Yaşar Duman,  gurbettekiler ile köydeki vatandaşlar arasında köprü kurarak özlem gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, en ücra mahallelere kadar hizmeti ulaştırdığını dile getirdi.

Sılayı rahim’in önenme değinen Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’ Ne mutlu böyle bir köyün evlatlarına. Birlik beraberlik içerisinde olduğunuz sürece başaramayacağınız hiç bir şey yoktur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Şenlik kapsamında, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.