whatsapp

Karaciğerinizi yenileyin

SAĞLIK 27.12.2018 - 12:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karaciğerinizi yenileyin

Genç görünmenin temel mantığı büyük oranda iç organlarınızla alakalı bir durumdur. Hatta alerji düzeyiniz, sivilceleriniz, fazla kilolarınız da bununla alakalıdır. Yanlış beslenmenin ve hareketsiz bir yaşamın sonucu vücutta serbest radikal ve toksik madde miktarı artmaktadır. Bu maddelerle savaşan besinlerin alınmaması ise başka bir boyuttur. Bu çift etki, sizi bir olumsuz sürecin içine sokacaktır. Karaciğerimiz her zaman korunmalıdır çünkü çalışmaları bizim için hayati önem taşımaktadır. Bunu başarmak için, sık sık onu temizleyip detoks yapmamız gerekir. Bu organı temizlemek için çok basit ve doğal bir karışım yolu. 1 Adet limon suyu 2 Adet portakal suyu 7-8 Tane taze nane yaprağı 1 litre su 2 yemek kaşığı organik bal Yapılışı Kaynatıp suyu kaynatın. Ardından, nane yaprakları ilave edin ve 5 dakika daha kaynatın. Birkaç dakika soğuması için ateşten çıkarın ve ardından portakal / limon suyunu hem rendelenmiş limon kabuğuyla birlikte ekleyin. Sonunda karışım soğuduktan sonra balla karıştırın. Bu karışım haftada 2 kere yapılacak. 1 ay boyunca. Bu içeceği sıcak veya soğuk olarak yudumlayın. Karaciğerinizi her iki şekilde de temizler ve sindirim sisteminizin işini de kolaylaştırıp zayıflatır!

Genç görünmenin temel mantığı büyük oranda iç organlarınızla alakalı bir durumdur. Hatta alerji düzeyiniz, sivilceleriniz, fazla kilolarınız da bununla alakalıdır.

Yanlış beslenmenin ve hareketsiz bir yaşamın sonucu vücutta serbest radikal ve toksik madde miktarı artmaktadır. Bu maddelerle savaşan besinlerin alınmaması ise başka bir boyuttur. Bu çift etki, sizi bir olumsuz sürecin içine sokacaktır.

Karaciğerimiz her zaman korunmalıdır çünkü çalışmaları bizim için hayati önem taşımaktadır. Bunu başarmak için, sık sık onu temizleyip detoks yapmamız gerekir.

Bu organı temizlemek için çok basit ve doğal bir karışım yolu.

1 Adet limon suyu
2 Adet portakal suyu
7-8 Tane taze nane yaprağı
1 litre su
2 yemek kaşığı organik bal

Yapılışı
Kaynatıp suyu kaynatın. Ardından, nane yaprakları ilave edin ve 5 dakika daha kaynatın. Birkaç dakika soğuması için ateşten çıkarın ve ardından portakal / limon suyunu hem rendelenmiş limon kabuğuyla birlikte ekleyin.

Sonunda karışım soğuduktan sonra balla karıştırın. Bu karışım haftada 2 kere yapılacak. 1 ay boyunca.

Bu içeceği sıcak veya soğuk olarak yudumlayın. Karaciğerinizi her iki şekilde de temizler ve sindirim sisteminizin işini de kolaylaştırıp zayıflatır!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.