whatsapp

Karantinadaki değirmenci mahallesinde emniyet denetimi!

ASAYİŞ 31.05.2020 - 16:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karantinadaki değirmenci mahallesinde emniyet denetimi!

Görüntülü..
Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Değirmenci mahallesinde karantina uygulanan mahallede sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında denetim yaptı. Emniyet müdürü Özdemir ve ekipler, İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan sokağa çıkma kısıtlamasına uyulup uyulmadığını kontrol ederek Mahallelerin cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşların yasaklara uyduğu gözlemlendi. Emniyet otosundan da uyarılar yapıldı. Sokağa çıkma yasağına ve kişilerin karantinaya uyup uymadığını yerinde tespit etmek için denetim yaptıklarını belirten Özdemir, ‘’ Mahalle muhtarımız Savaş Palaz ile birlikte denetim ve kontroller yaptık. Polisimiz 24 saat bu mahallede görev başında. Megafonla da mahallede uyarılar yaptık. Şu anda sokaklar bom boş vatandaşlarımız korona tedbirlerine harfiyen uydu’’ dedi.
Görüntülü..

Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Değirmenci mahallesinde karantina uygulanan mahallede sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında denetim yaptı.

Emniyet müdürü Özdemir ve ekipler, İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan sokağa çıkma kısıtlamasına uyulup uyulmadığını kontrol ederek Mahallelerin cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşların yasaklara uyduğu gözlemlendi. Emniyet otosundan da uyarılar yapıldı.

Sokağa çıkma yasağına ve kişilerin karantinaya uyup uymadığını yerinde tespit etmek için denetim yaptıklarını belirten Özdemir, ‘’ Mahalle muhtarımız Savaş Palaz ile birlikte denetim ve kontroller yaptık. Polisimiz 24 saat bu mahallede görev başında. Megafonla da mahallede uyarılar yaptık. Şu anda sokaklar bom boş vatandaşlarımız korona tedbirlerine harfiyen uydu’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.