whatsapp

Kardelen öğrencilerinden cami ziyareti

EĞİTİM 08.10.2019 - 20:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kardelen öğrencilerinden cami ziyareti

Kardelen Anaokulu öğrencileri “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Şehit Ahmet Erol Camii’ ni ziyaret ettiler. Veliler ve öğretmenlerin eşliğinde yapılan ziyarette İlçe Müftüsü Adem Bebek ve Cami İmamı Recep Tunçoğlu da hazır bulundular. İlçe müftümüz ve cami imamımız çocuklara caminin önemini, bölümlerini, kendilerinin ne iş yaptıklarını ve din görevlilerinin giydiği kıyafetler gibi birçok konuda anlatım yaparak çocuklara ikramlarda bulundular. Okul Müdürü Dilek Kara yaptığı açıklamada: “Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla öğrencilerimizle birlikte Şehit Ahmet Erol Camiini ziyaret etmek istedik. Böylelikle hem bu haftanın önemini öğrencilerimize daha iyi anlatmaya hem de onları küçük yaşta camiyle tanıştırarak yerinde görme ve bilgilenmelerini sağlamayı amaçladık. Bize eşlik etmelerinden ve misafirperverliklerinden dolayı İlçe Müftümüz Adem Bebek hocamıza ve cami görevlimize teşekkür ederim” dedi.

Kardelen Anaokulu öğrencileri “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Şehit Ahmet Erol Camii’ ni ziyaret ettiler. Veliler ve öğretmenlerin eşliğinde yapılan ziyarette İlçe Müftüsü Adem Bebek ve Cami İmamı Recep Tunçoğlu da hazır bulundular. İlçe müftümüz ve cami imamımız çocuklara caminin önemini, bölümlerini, kendilerinin ne iş yaptıklarını ve din görevlilerinin giydiği kıyafetler gibi birçok konuda anlatım yaparak çocuklara ikramlarda bulundular.

Okul Müdürü Dilek Kara yaptığı açıklamada: “Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla öğrencilerimizle birlikte Şehit Ahmet Erol Camiini ziyaret etmek istedik. Böylelikle hem bu haftanın önemini öğrencilerimize daha iyi anlatmaya hem de onları küçük yaşta camiyle tanıştırarak yerinde görme ve bilgilenmelerini sağlamayı amaçladık. Bize eşlik etmelerinden ve misafirperverliklerinden dolayı İlçe Müftümüz Adem Bebek hocamıza ve cami görevlimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.