whatsapp

Kardeş okuldan kitap bağışı

EĞİTİM 13.12.2019 - 22:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kardeş okuldan kitap bağışı

Seydişehir merkez ilkokulu sosyal etkinlikler kapsamında kardeş okul olan Ketenli İlkokuluna kitap bağışladı. Öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Okul idarecileri ve okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler tarafından kardeş okula kitapların teslim edildiğini belirten Okul müdürü Yasin Öşekçi, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yardımların devam edeceğini söyledi. Öşekçi, "Okulumuzun 2 A sınıfı öğretmeni Döne Borazan öncülüğünde öğrencilerimizin kendi imkânları ile topladıkları kitapları Ketenli ilkokuluna teslim ettik. Öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıttık. Amacımız kitap okuyan nesillerin yetişmesi için bu tür dayanışmaların devam etmesini temenni ediyorum. Kardeş okulumuz ve diğer okullarımızla işbirliğimiz bundan sonra da devam edecek.” dedi.

Seydişehir merkez ilkokulu sosyal etkinlikler kapsamında kardeş okul olan Ketenli İlkokuluna kitap bağışladı. Öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Okul idarecileri ve okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler tarafından kardeş okula kitapların teslim edildiğini belirten Okul müdürü Yasin Öşekçi, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yardımların devam edeceğini söyledi.

Öşekçi, "Okulumuzun 2 A sınıfı öğretmeni Döne Borazan öncülüğünde öğrencilerimizin kendi imkânları ile topladıkları kitapları Ketenli ilkokuluna teslim ettik. Öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıttık. Amacımız kitap okuyan nesillerin yetişmesi için bu tür dayanışmaların devam etmesini temenni ediyorum. Kardeş okulumuz ve diğer okullarımızla işbirliğimiz bundan sonra da devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.