whatsapp

Karnesini kaymakam Erdoğan verdi

EĞİTİM 18.01.2019 - 13:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Karnesini kaymakam Erdoğan verdi

Evde eğitim hizmeti alan görme engelli Erencan Çağlar’ a karnesi Seydişehir kaymakamı Erdoğan tarafından verildi. Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve görme engelli Av. İsa Koca ile birlikte evde eğitim hizmeti alan görme ve bedensel engelli 4. sınıf öğrencisi Erencan Çağlar’ ı ziyaret etti. Erencan Çağlar ve ailesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Erdoğan daha sonra öğrencimize karnesini ve hediyesini vererek başarılarının devamını diledi.

Evde eğitim hizmeti alan görme engelli Erencan Çağlar’ a karnesi Seydişehir kaymakamı Erdoğan tarafından verildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve görme engelli Av. İsa Koca ile birlikte evde eğitim hizmeti alan görme ve bedensel engelli 4. sınıf öğrencisi Erencan Çağlar’ ı ziyaret etti.

Erencan Çağlar ve ailesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Erdoğan daha sonra öğrencimize karnesini ve hediyesini vererek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.