whatsapp

Kavak mahallesinde dere ıslah çalışmaları başladı

BELEDİYE 03.09.2020 - 22:14, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kavak mahallesinde dere ıslah çalışmaları başladı

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Seydişehir’e bağlı Kavak mahallesinde dere ıslah çalışmaları başlatıldı. Kavak mahalle Muhtarı Baki Şahin, Devlet Su İşleri(DSİ) tarafından sürdürülen dere ıslah çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi. Muhtar Şahin, " Devlet Su İşleri (DSİ) ile yapmış olduğumuz girişimler doğrultusunda, aşırı yağmurlardan dolayı oluşabilecek sel ve su baskınlarının önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasını önlemek amacıyla mahallemiz topraklarından geçen 4 kilometre uzunluğundaki derede ıslah çalışmalarını başlattık. Kirlenen dere yatağında biriken malzemeler ekipler tarafından temizleniyor. Meydana gelebilecek risklerin en aza indirilmesi açısından önem arz eden çalışmalarda DSİ Konya bölge müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her şey güzel yaşanabilir kavak mahallem için hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Seydişehir’e bağlı Kavak mahallesinde dere ıslah çalışmaları başlatıldı.

Kavak mahalle Muhtarı Baki Şahin, Devlet Su İşleri(DSİ) tarafından sürdürülen dere ıslah çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Muhtar Şahin, " Devlet Su İşleri (DSİ) ile yapmış olduğumuz girişimler doğrultusunda, aşırı yağmurlardan dolayı oluşabilecek sel ve su baskınlarının önüne geçmek ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasını önlemek amacıyla mahallemiz topraklarından geçen 4 kilometre uzunluğundaki derede ıslah çalışmalarını başlattık. Kirlenen dere yatağında biriken malzemeler ekipler tarafından temizleniyor. Meydana gelebilecek risklerin en aza indirilmesi açısından önem arz eden çalışmalarda DSİ Konya bölge müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her şey güzel yaşanabilir kavak mahallem için hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.