whatsapp

Kayın peder damat kavgasında kan aktı

ASAYİŞ 19.07.2020 - 00:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kayın peder damat kavgasında kan aktı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde kayınpeder ile damadın tartışması kanlı bitti. Nedeni henüz bilinmeyen tartışmasının kavgaya dönüşmesiyle kayın baba İ. N, damadı D. İ, pompalı tüfekle her iki ayağından yaraladı. Olay yerinden kaçan İ. N hakkında polis tarafından arama başlatılırken. damat D İambülansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk tedavisinin ardından Konya’ya sevk edildi. Alaylar 2. Mahallesi 851 sokakta taşıyıcılar kooperatifi yanında meydana gelen olayda kayın baba İ. N ile damadı D.İ arasında tartışma nedeni belirlenmeyen bir şekildi kavgaya dönüştü. Olayda kayın baba, Pompalı tüfekle damadını iki ayağından yaraladı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Devlet Hastanesine kaldırılan damat D İ, burada yapılan ilk tedavisinin ardından Konya’ya sev edildi. Olay yerinden kaçan kayın baba İ.N ise polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde kayınpeder ile damadın tartışması kanlı bitti.

Nedeni henüz bilinmeyen tartışmasının kavgaya dönüşmesiyle kayın baba İ. N, damadı D. İ, pompalı tüfekle her iki ayağından yaraladı.

Olay yerinden kaçan İ. N hakkında polis tarafından arama başlatılırken. damat D İambülansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk tedavisinin ardından Konya’ya sevk edildi.

Alaylar 2. Mahallesi 851 sokakta taşıyıcılar kooperatifi yanında meydana gelen olayda kayın baba İ. N ile damadı D.İ arasında tartışma nedeni belirlenmeyen bir şekildi kavgaya dönüştü. Olayda kayın baba, Pompalı tüfekle damadını iki ayağından yaraladı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Devlet Hastanesine kaldırılan damat D İ, burada yapılan ilk tedavisinin ardından Konya’ya sev edildi. Olay yerinden kaçan kayın baba İ.N ise polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.