whatsapp

Kayıp köpeğini arıyor

SİVİL TOPLUM 17.08.2020 - 22:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kayıp köpeğini arıyor

Görüntülü..
Seydişehir’de yaşayan Hasan Eker, her yerde gözü gibi baktığı kaybolan köpeğini arıyor. Stat Mahallesindeki ikamet Hasan Eker, evinin bahçesinde baktığı köpeği her zaman olduğu gibi bırakarak dışarı çıktı. Eve döndüğünde yoldaş kontes isimli köpeğinin yerinde olmadığını gördü. Etrafta köpeğini bulamayan Hasan Eker, her yerde dostunu arıyor. Büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Eker, “1.5 Aylık iken onu iş adamı Ali İhsan Ulusoy bana hediye etti. Şu anda 3 yaşında. Ankara’da otellerde besledim büyüttüm. Köpeğimin tasması var. Oldukça cana yakındır. Normalde hiç bahçeden çıkmaz daha önce de birçok kez bırakmışlığımız var. Biri ya da birilerinin çaldığı ihtimali üzerinde duruyoruz. Gören ya da duyan birileri varsa bize sosyal medya üzerinden ulaşırlarsa çok sevinirim.  . Ayrıyeten bulan varsa belediyenin önüne bırakıversin kendisi eve gelir” ifadelerini kullandı. 
Görüntülü..

Seydişehir’de yaşayan Hasan Eker, her yerde gözü gibi baktığı kaybolan köpeğini arıyor.

Stat Mahallesindeki ikamet Hasan Eker, evinin bahçesinde baktığı köpeği her zaman olduğu gibi bırakarak dışarı çıktı. Eve döndüğünde yoldaş kontes isimli köpeğinin yerinde olmadığını gördü.

Etrafta köpeğini bulamayan Hasan Eker, her yerde dostunu arıyor. Büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Eker, “1.5 Aylık iken onu iş adamı Ali İhsan Ulusoy bana hediye etti. Şu anda 3 yaşında. Ankara’da otellerde besledim büyüttüm. Köpeğimin tasması var. Oldukça cana yakındır. Normalde hiç bahçeden çıkmaz daha önce de birçok kez bırakmışlığımız var. Biri ya da birilerinin çaldığı ihtimali üzerinde duruyoruz. Gören ya da duyan birileri varsa bize sosyal medya üzerinden ulaşırlarsa çok sevinirim. 

. Ayrıyeten bulan varsa belediyenin önüne bırakıversin kendisi eve gelir” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.