whatsapp

Kaymakam Erdoğan, 112 istasyonu inşaatını inceledi

SAĞLIK 09.01.2021 - 01:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, 112 istasyonu inşaatını inceledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, yapımı devam sağlık yatırımlarından 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunu yerinde inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.  Kaymakam Erdoğan, Sağlık yatırımları kapsamında Alaylar 1. Mahallesinde yeni bir 112 sağlık hizmetler İstasyonunun yapılmasının planlandığını belirtti. Seydişehir’de önemli sağlık yatırımları olduğunu belirten Erdoğan, “Sağlık Bakanlığımızın ilçemiz genelinde devam eden çok önemli 3 adet sağlık yatırımı var. Bugün devam eden yatırımlardan 112 acil hizmetler istasyonu inşaatını yerinde gördük. Yatırımlar tamamlandığında vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli hizmeti vermenin gurur ve mutluluğunu yaşayacağız. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. ” dedi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, yapımı devam sağlık yatırımlarından 112 acil sağlık hizmetleri istasyonunu yerinde inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Kaymakam Erdoğan, Sağlık yatırımları kapsamında Alaylar 1. Mahallesinde yeni bir 112 sağlık hizmetler İstasyonunun yapılmasının planlandığını belirtti.

Seydişehir’de önemli sağlık yatırımları olduğunu belirten Erdoğan, “Sağlık Bakanlığımızın ilçemiz genelinde devam eden çok önemli 3 adet sağlık yatırımı var. Bugün devam eden yatırımlardan 112 acil hizmetler istasyonu inşaatını yerinde gördük. Yatırımlar tamamlandığında vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli hizmeti vermenin gurur ve mutluluğunu yaşayacağız. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.