whatsapp

Kaymakam Erdoğan, berat belgesi verdi

SİVİL TOPLUM 20.02.2019 - 12:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, berat belgesi verdi

Kaymakam Erdoğan emekli olan personelini berat belgesi ile ödüllendirdi Kaymakam Aydın Erdoğan emekliye ayrılan Nüfus Müdürü Cemil Işılak ve Nüfus Memuru Fahri Burgu’nun emeklilik beratlarını verdi. 35’ er yıllık memuriyet hayatlarının son üç senesinde İlçemizde Nüfus Müdürü olarak görev yapan Cemil Işılak ile son on iki senesinde Nüfus Müdürlüğünde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak görev yapan Fahri Burgu’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kaymakam Erdoğan bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Kaymakam Erdoğan emekli olan personelini berat belgesi ile ödüllendirdi

Kaymakam Aydın Erdoğan emekliye ayrılan Nüfus Müdürü Cemil Işılak ve Nüfus Memuru Fahri Burgu’nun emeklilik beratlarını verdi.

35’ er yıllık memuriyet hayatlarının son üç senesinde İlçemizde Nüfus Müdürü olarak görev yapan Cemil Işılak ile son on iki senesinde Nüfus Müdürlüğünde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak görev yapan Fahri Burgu’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kaymakam Erdoğan bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.