whatsapp

Kaymakam Erdoğan’dan köy ziyaretleri

SİVİL TOPLUM 01.11.2019 - 20:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan’dan köy ziyaretleri

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Çavuş mahallesini ziyaret eden Kaymakam Erdoğan, Kurumlarla vatandaşlar arasında birlik ve beraberlik ruhu oluşturulursa her işte başarılı olunacağını söyledi. Köy Muhtarlığı, köy okulunu ve jandarma karakol komutanlığındaki çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Erdoğan, hem bilgi verdi hem de bilgi aldı. Her adımda vatandaşın fikrini önemsediklerini belirten Kaymakam Erdoğan, ‘’Yaptığımız çalışmaları yerinde incelemek ve planlayacağımız çalışmaları birlikte hasbihal edip genel bir durum değerlendirmesi yapıyoruz. Sürdürdüğümüz bu ziyaretlerde talepleri dinliyoruz. Çözüm önerilerini paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın arasında bulunmaktan da mutlu oluyoruz’’ dedi.   Kaymakam Aydın Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Çavuş Jandarma Karakol Komutanı J.Üçvş. Halil Toklu ve köy muhtarı Mehmet Özer eşlik etti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Çavuş mahallesini ziyaret eden Kaymakam Erdoğan, Kurumlarla vatandaşlar arasında birlik ve beraberlik ruhu oluşturulursa her işte başarılı olunacağını söyledi.

Köy Muhtarlığı, köy okulunu ve jandarma karakol komutanlığındaki çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Erdoğan, hem bilgi verdi hem de bilgi aldı.

Her adımda vatandaşın fikrini önemsediklerini belirten Kaymakam Erdoğan,

‘’Yaptığımız çalışmaları yerinde incelemek ve planlayacağımız çalışmaları birlikte hasbihal edip genel bir durum değerlendirmesi yapıyoruz. Sürdürdüğümüz bu ziyaretlerde talepleri dinliyoruz. Çözüm önerilerini paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın arasında bulunmaktan da mutlu oluyoruz’’ dedi.  

Kaymakam Aydın Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Çavuş Jandarma Karakol Komutanı J.Üçvş. Halil Toklu ve köy muhtarı Mehmet Özer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.