whatsapp

Kaymakam Erdoğan esnafları denetledi

SİVİL TOPLUM 09.10.2020 - 00:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan esnafları denetledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçe merkezindeki esnaflara korona virüs denetlemesinde bulundu. Denetimlerde vatandaşlara salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarını hatırlatan Kaymakam Erdoğan, kurallara uyulmadığı takdirde korona virüsle mücadelede başarılı olunamayacağını söyledi. Erdoğan, "Bugün ilçemizde esnaflarımızı ziyaret ettik. Korona virüsle ilgili alınması gereken tedbirleri esnafımıza hatırlattık. Kurallara yüzde 90 uyuluyor. Uymayan vatandaşlarımıza da gerekli uyarılarda bulunduk. Bu mücadeleye hep birlikte edeceğiz. Aksi takdirde başarısız oluruz. Bu da olsun istemiyoruz" dedi. Denetlemelere ilçe jandarma komutanımız Salih Yahya Koca, ilçe emniyet müdürü Cevdet Arıcı eşlik etti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, ilçe merkezindeki esnaflara korona virüs denetlemesinde bulundu.

Denetimlerde vatandaşlara salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarını hatırlatan Kaymakam Erdoğan, kurallara uyulmadığı takdirde korona virüsle mücadelede başarılı olunamayacağını söyledi.

Erdoğan, "Bugün ilçemizde esnaflarımızı ziyaret ettik. Korona virüsle ilgili alınması gereken tedbirleri esnafımıza hatırlattık. Kurallara yüzde 90 uyuluyor. Uymayan vatandaşlarımıza da gerekli uyarılarda bulunduk. Bu mücadeleye hep birlikte edeceğiz. Aksi takdirde başarısız oluruz. Bu da olsun istemiyoruz" dedi.

Denetlemelere ilçe jandarma komutanımız Salih Yahya Koca, ilçe emniyet müdürü Cevdet Arıcı eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.