whatsapp

Kaymakam Erdoğan'ın şehit ailelerini ziyareti

GÜNDEM 06.05.2017 - 11:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan'ın şehit ailelerini ziyareti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ortakaraören Mahallesi'nde şehit ailelerini ziyaret etti.
Erdoğan ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, şehit yakınlarını ziyaret ettiklerini, şehit emaneti olan ailelerin mübarek ellerini öptüğünü söyledi. Şehit ailelerinin onur ve gururunu paylaşmak istediklerini ifade eden Erdoğan, 'Vatani görevleri sırasında farklı tarihlerde şehit olan şehitlerimizin anne ve babasını ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde şehitlerimizin yakınları ile sıcak, samimi ve içten sohbetle birlikte onların acılarını elimizden ve dilimizden geldiği kadarıyla hafifletmeye çalışıyoruz. Onlarla sohbet ederek, dilek ve isteklerinin olup olmadığını öğreniyoruz. Devlet olarak her zaman şehit ailelerine kapılarımız sonuna kadar açık ve her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz.' dedi. Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Türk harp malülü gaziler şehit dul ve yetimleri dernek başkanı Yakup Söğüt hazır bulundu.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ortakaraören Mahallesi'nde şehit ailelerini ziyaret etti.

Erdoğan ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, şehit yakınlarını ziyaret ettiklerini, şehit emaneti olan ailelerin mübarek ellerini öptüğünü söyledi.
Şehit ailelerinin onur ve gururunu paylaşmak istediklerini ifade eden Erdoğan, 'Vatani görevleri sırasında farklı tarihlerde şehit olan şehitlerimizin anne ve babasını ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde şehitlerimizin yakınları ile sıcak, samimi ve içten sohbetle birlikte onların acılarını elimizden ve dilimizden geldiği kadarıyla hafifletmeye çalışıyoruz. Onlarla sohbet ederek, dilek ve isteklerinin olup olmadığını öğreniyoruz. Devlet olarak her zaman şehit ailelerine kapılarımız sonuna kadar açık ve her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz.' dedi.

Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Türk harp malülü gaziler şehit dul ve yetimleri dernek başkanı Yakup Söğüt hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.