whatsapp

Kaymakam Erdoğan kamu yatırımlarını denetledi

GÜNDEM 26.06.2018 - 11:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan kamu yatırımlarını denetledi

Seydişehir Kaymakam Aydın Erdoğan, ilçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.
Alaylar 2. Mahallesi'nde yaptırılan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü inşaatını gezen Erdoğan, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erdoğan, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatında incelemede bulunarak, inşaatın belirlenen süre içinde bitirilmesi için ilgililere talimat verdi. İnşaatların bu yıl içerisinde bitirileceğini kaydeden Erdoğan şunları kaydetti, "Her iki binamız da tamamlandığında çalışma koşulları rahatlayacak. Günümüz şartlarına uygun teknolojik donanımın tasarlandığı binalarımıza kaliteli malzeme kullanılmış. Kaliteli hizmetin verileceği binalarımız ilçemizin güvenliği açısından önem arz ediyor. Halkımıza hayırlı olsun’’diye konuştu. Kaymakam Erdoğan’a, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar eşlik etti.
Seydişehir Kaymakam Aydın Erdoğan, ilçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

Alaylar 2. Mahallesi'nde yaptırılan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü inşaatını gezen Erdoğan, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erdoğan, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatında incelemede bulunarak, inşaatın belirlenen süre içinde bitirilmesi için ilgililere talimat verdi.

İnşaatların bu yıl içerisinde bitirileceğini kaydeden Erdoğan şunları kaydetti, "Her iki binamız da tamamlandığında çalışma koşulları rahatlayacak. Günümüz şartlarına uygun teknolojik donanımın tasarlandığı binalarımıza kaliteli malzeme kullanılmış. Kaliteli hizmetin verileceği binalarımız ilçemizin güvenliği açısından önem arz ediyor. Halkımıza hayırlı olsun’’diye konuştu.

Kaymakam Erdoğan’a, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.