whatsapp

Kaymakam Erdoğan, kamyoncu esnafını dinledi

SİVİL TOPLUM 18.04.2019 - 00:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, kamyoncu esnafını dinledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde gerçekleştirilen programda esnafın sorunlarını dinleyen Kaymakam Erdoğan, kooperatiflerin sıkıntılarını takip ettiklerini söyledi. Erdoğan, "Seydişehir’in esnafı olan kooperatif üyelerimiz ve onların aileleri bizim insanımız. Sıkıntılarını gerekli mercilere ulaştırarak sorunların giderilmesini sağlayacağız. Bizler yönetici olarak elimizde bir imkân varsa onu kullanırız kooperatifimiz için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz," Bu koltuklar kalıcı değil gelip geçicidir. Kalıcı olan hizmetlerdir ve hizmetler ile anılmaktır. Sorunlarımızın çözümü için Kaymakamımız Sn. Aydın Erdoğan beye, Emniyet Müdürümüz Kasım Özdemir’e teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde gerçekleştirilen programda esnafın sorunlarını dinleyen Kaymakam Erdoğan, kooperatiflerin sıkıntılarını takip ettiklerini söyledi.

Erdoğan, "Seydişehir’in esnafı olan kooperatif üyelerimiz ve onların aileleri bizim insanımız. Sıkıntılarını gerekli mercilere ulaştırarak sorunların giderilmesini sağlayacağız. Bizler yönetici olarak elimizde bir imkân varsa onu kullanırız kooperatifimiz için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Gündüz," Bu koltuklar kalıcı değil gelip geçicidir. Kalıcı olan hizmetlerdir ve hizmetler ile anılmaktır. Sorunlarımızın çözümü için Kaymakamımız Sn. Aydın Erdoğan beye, Emniyet Müdürümüz Kasım Özdemir’e teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.