whatsapp

Kaymakam Erdoğan kariyer etkinliğine katıldı

EĞİTİM 02.01.2019 - 12:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan kariyer etkinliğine katıldı

Kaymakam Aydın Erdoğan Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi 11. sınıf öğrencilerin rehberlik derslerine katıldı. ”Kariyer Günleri” etkinliğine kapsamında öğrencilere Kaymakamlık mesleği hakkında bilgi veren Kaymakam Erdoğan öğrencilik ve meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Ayrıca geleceğe yönelik kariyer planlaması ve meslek seçimi konularında öğrencilerle karşılıklı sohbet edildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi 11. sınıf öğrencilerin rehberlik derslerine katıldı.

”Kariyer Günleri” etkinliğine kapsamında öğrencilere Kaymakamlık mesleği hakkında bilgi veren Kaymakam Erdoğan öğrencilik ve meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Ayrıca geleceğe yönelik kariyer planlaması ve meslek seçimi konularında öğrencilerle karşılıklı sohbet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.