whatsapp

Kaymakam Erdoğan kontrol noktalarını denetledi

SİVİL TOPLUM 17.01.2021 - 01:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan kontrol noktalarını denetledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Pandemi ile Mücadele Koordinatörü Ferhat Tükel hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında ilçe merkezindeki polis kontrol noktalarını ve açık olan esnafı korona tedbirleri kurallara uyup uymadıklarını denetlediler. Denetlemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Erdoğan, Seydişehir’de korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbir kararlarının uygulanmasını ve kolluk güçleri tarafından takibinin yapılmasını hassasiyetle incelediklerini söyledi. Kaymakam Erdoğan; "İlçemizdeki vatandaşlarımız kısıtlamalara büyük oranda uyuyorlar. Merkezde İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerimiz vatandaşlarımızın kısıtlamalara riayet ettiklerini yerinde gördük. Vaka sayılarımız önceki aylara göre büyük düşüş gösteriyor. Vatandaşlarımızın pandemi kurallarına harfiyen uymalarını ve bu zor günleri de hep birlikte atlatarak güzel günlerde hep birlikte olacağız" dedi. 

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Pandemi ile Mücadele Koordinatörü Ferhat Tükel hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında ilçe merkezindeki polis kontrol noktalarını ve açık olan esnafı korona tedbirleri kurallara uyup uymadıklarını denetlediler.

Denetlemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Erdoğan, Seydişehir’de korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbir kararlarının uygulanmasını ve kolluk güçleri tarafından takibinin yapılmasını hassasiyetle incelediklerini söyledi.

Kaymakam Erdoğan; "İlçemizdeki vatandaşlarımız kısıtlamalara büyük oranda uyuyorlar. Merkezde İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerimiz vatandaşlarımızın kısıtlamalara riayet ettiklerini yerinde gördük. Vaka sayılarımız önceki aylara göre büyük düşüş gösteriyor. Vatandaşlarımızın pandemi kurallarına harfiyen uymalarını ve bu zor günleri de hep birlikte atlatarak güzel günlerde hep birlikte olacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.