whatsapp

Kaymakam Erdoğan kovid 19 denetimi yaptı

SİVİL TOPLUM 24.09.2020 - 00:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan kovid 19 denetimi yaptı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçedeki işyerlerinde denetim gerçekleştirdi. Kaymakam Aydın Erdoğan beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma komutanı Salih Yahya Koca ile birlikte esnafları gezerek alınan tedbirleri yerinde inceledi. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbette eden Kaymakam Erdoğan, denetimlerde sosyal mesafeye ve maske eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu. Kaymakam Erdoğan, Kurallara riayet eden esnaflara teşekkür etti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçedeki işyerlerinde denetim gerçekleştirdi.

Kaymakam Aydın Erdoğan beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma komutanı Salih Yahya Koca ile birlikte esnafları gezerek alınan tedbirleri yerinde inceledi.
Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbette eden Kaymakam Erdoğan, denetimlerde sosyal mesafeye ve maske eldiven kullanımına dikkat edilmesi, çalışanların ve müşterilerin ürünlere asgari düzeyde temas etmeleri ve işyerlerinde hijyen kurallarına uyulması konularında bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

Kaymakam Erdoğan, Kurallara riayet eden esnaflara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.