whatsapp

Kaymakam Erdoğan, mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti

SİVİL TOPLUM 17.05.2020 - 02:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden suğla ovasına gelen tarım işçileri ve ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan, Seydişehir’e Mart ayının sonlarına doğru Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden 1200 civarında mevsimlik tarım işçisinin geldiğini ve Kasım ayı sonuna kadar işçilerin arazilerin yanına kurdukları çadırlarda yaşamlarını sürdürdüklerini söyledi. Kaymakam Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: " Seydişehir verimli topraklarıyla tarımın önemli merkezlerinden biridir. Ne kadar fazla üretirsek ekonomimiz o kadar güçlenir. Çiftçilerimiz ve mevsimlik tarım işçileri el birliği ile üreterek ekonomiye can veriyor. Ben alın teri ile bu sıcak havalara rağmen ekmeğini kazanan tüm işçilerimize kolaylıklar diliyorum. Tarım işçilerimizin sorunları bizim sorunumuzdur. Her yıl gelip tarım işçilerimizi ziyaret eder, onların sorunlarını dinler, çözüm bulmaya çalışırım. Çünkü vatandaşımızın yüzü gülerse devletin de yüzü güler." ifadelerini kullandı. Ziyarete İlçe Jandarma Komutanı teğmen Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden suğla ovasına gelen tarım işçileri ve ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Erdoğan, Seydişehir’e Mart ayının sonlarına doğru Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden 1200 civarında mevsimlik tarım işçisinin geldiğini ve Kasım ayı sonuna kadar işçilerin arazilerin yanına kurdukları çadırlarda yaşamlarını sürdürdüklerini söyledi.

Kaymakam Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: " Seydişehir verimli topraklarıyla tarımın önemli merkezlerinden biridir. Ne kadar fazla üretirsek ekonomimiz o kadar güçlenir. Çiftçilerimiz ve mevsimlik tarım işçileri el birliği ile üreterek ekonomiye can veriyor. Ben alın teri ile bu sıcak havalara rağmen ekmeğini kazanan tüm işçilerimize kolaylıklar diliyorum. Tarım işçilerimizin sorunları bizim sorunumuzdur. Her yıl gelip tarım işçilerimizi ziyaret eder, onların sorunlarını dinler, çözüm bulmaya çalışırım. Çünkü vatandaşımızın yüzü gülerse devletin de yüzü güler." ifadelerini kullandı.

Ziyarete İlçe Jandarma Komutanı teğmen Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.