whatsapp

Kaymakam Erdoğan öğrencilere karne dağıttı

EĞİTİM 18.01.2019 - 23:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan öğrencilere karne dağıttı

2018-2019 eğitim öğretim yarıyılını tamamlayan 13 bin öğrenciye karneleri dağıtıldı Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Müftüsü Adem Bebek ile birlikte Şehit Fatih Yaşar Kız A.İ.H.L, Endüstri Meslek Lisesi, Özel Seydişehir Final Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve Halise Güney Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini dağıttı. Düzenlenen törenlerde başarı öğrenciler çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Kaymakam Aydın Erdoğan öğrencilerin tatilde bol bol eğlenmelerini, oyunlar oynamalarını ve kitap okumalarını tavsiye ederek özellikle tablet ve telefondan uzak durmalarını önerdi.

2018-2019 eğitim öğretim yarıyılını tamamlayan 13 bin öğrenciye karneleri dağıtıldı

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve İlçe Müftüsü Adem Bebek ile birlikte Şehit Fatih Yaşar Kız A.İ.H.L, Endüstri Meslek Lisesi, Özel Seydişehir Final Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve Halise Güney Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini dağıttı. Düzenlenen törenlerde başarı öğrenciler çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan öğrencilerin tatilde bol bol eğlenmelerini, oyunlar oynamalarını ve kitap okumalarını tavsiye ederek özellikle tablet ve telefondan uzak durmalarını önerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.