whatsapp

Kaymakam Erdoğan, okul müdürleriyle bir araya geldi

GÜNDEM 04.02.2017 - 09:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, okul müdürleriyle bir araya geldi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İkinci dönem eğitim öğretim için okul müdürleriyle bir araya geldi.
Kaymakamlık toplantı salonunda bir raya gelen Kaymakam Erdoğan, ilçe merkez, belde ve köy okul müdürleri ihtiyaç, istek ve taleplerini dinledi.  Erdoğan, ihtiyaçların giderilmesi noktasında çalışmaların yapıldığı ve yapılmaya devam edeceğini belirtti.  Kaymakam Erdoğan, ilçedeki öğrencilerin başarı seviyelerinin yükseltilebilmesi için gayretli çalışmaların daha da artırılması gerektiğini kaydetti. Toplantıya, ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İkinci dönem eğitim öğretim için okul müdürleriyle bir araya geldi.

Kaymakamlık toplantı salonunda bir raya gelen Kaymakam Erdoğan, ilçe merkez, belde ve köy okul müdürleri ihtiyaç, istek ve taleplerini dinledi. 
Erdoğan, ihtiyaçların giderilmesi noktasında çalışmaların yapıldığı ve yapılmaya devam edeceğini belirtti. 
Kaymakam Erdoğan, ilçedeki öğrencilerin başarı seviyelerinin yükseltilebilmesi için gayretli çalışmaların daha da artırılması gerektiğini kaydetti.

Toplantıya, ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.