whatsapp

Kaymakam Erdoğan, özel eğitim okulunu inceledi

EĞİTİM 13.02.2019 - 14:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, özel eğitim okulunu inceledi

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini ziyaret etti. Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Bekir Karaman’ dan yeni kurulacak olan ahşap atölyesi ve sera hakkında bilgi alan Kaymakam Erdoğan daha sonra seramik atölyesi, spor odası ve müzik sınıfında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Aydın Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini ziyaret etti.

Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Bekir Karaman’ dan yeni kurulacak olan ahşap atölyesi ve sera hakkında bilgi alan Kaymakam Erdoğan daha sonra seramik atölyesi, spor odası ve müzik sınıfında incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.