whatsapp

Kaymakam Erdoğan, pazarda korona denetimi yaptı

SİVİL TOPLUM 28.08.2020 - 23:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, pazarda korona denetimi yaptı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, pazar yerinde korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında denetimde bulundu. Kaymakam Erdoğan, İlçede vakaların artmasından dolayı zabıta ekipleriyle birlikte alınan önlemleri yerinde denetlediğini söyledi. Erdoğan, “Halk pazarında önlemlerimizi artırıyoruz. Hem sosyal mesafenin korunması hem de vatandaşlarımızın pazar yerlerinde huzurlu bir şekilde alışveriş yaparken, sağlığının da korunabilmesi açısından alınan tüm tedbirleri uyguluyoruz. Öncelikle alınan her türlü tedbir, toplum sağlığı içindir. Bu noktada önlemlere hassasiyet gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı sürecin atlatılması için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, pazar yerinde korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında denetimde bulundu.
Kaymakam Erdoğan, İlçede vakaların artmasından dolayı zabıta ekipleriyle birlikte alınan önlemleri yerinde denetlediğini söyledi.

Erdoğan, “Halk pazarında önlemlerimizi artırıyoruz. Hem sosyal mesafenin korunması hem de vatandaşlarımızın pazar yerlerinde huzurlu bir şekilde alışveriş yaparken, sağlığının da korunabilmesi açısından alınan tüm tedbirleri uyguluyoruz. Öncelikle alınan her türlü tedbir, toplum sağlığı içindir. Bu noktada önlemlere hassasiyet gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı sürecin atlatılması için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.