whatsapp

Kaymakam Erdoğan, tekstil fabrikasını ziyaret etti

EKONOMİ 27.06.2018 - 23:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, tekstil fabrikasını ziyaret etti

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Hafif sanayi bölgesindeki As Moda Tekstil fabrikasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Bu tür işletmelerin olmasının şehir için bir kazanç olduğunu vurgulayan Kaymakamı Erdoğan, üretim yapıp istihdam sağlamasının ilçe adına önemli bir kazanç olduğuna vurgu yaptı. İşletme sahibi Abdullah Kalaycı ise üretilen ürünleri Avrupa’ya ihraç ettiklerini istihdam mahalli yatırımlara devam edeceklerini belirterek, " 50 çalışanımızla üretimini yaptığımız markalı ürünleri ülkemizin yanı sıra yurt dışına da ihraç ediyoruz. Yeni yatırımlarımızla kalifiye eleman alacağız. Bizleri ziyaret edip desteklerini esirgemeyen Sn Kaymakam beye teşekkür ediyorum" dedi. Kaymakam Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Hafif sanayi bölgesindeki As Moda Tekstil fabrikasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Bu tür işletmelerin olmasının şehir için bir kazanç olduğunu vurgulayan Kaymakamı Erdoğan, üretim yapıp istihdam sağlamasının ilçe adına önemli bir kazanç olduğuna vurgu yaptı.

İşletme sahibi Abdullah Kalaycı ise üretilen ürünleri Avrupa’ya ihraç ettiklerini istihdam mahalli yatırımlara devam edeceklerini belirterek, " 50 çalışanımızla üretimini yaptığımız markalı ürünleri ülkemizin yanı sıra yurt dışına da ihraç ediyoruz. Yeni yatırımlarımızla kalifiye eleman alacağız. Bizleri ziyaret edip desteklerini esirgemeyen Sn Kaymakam beye teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Erdoğan’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.