whatsapp

Kaymakam Erdoğan, trafik uygulama noktalarını denetledi

ASAYİŞ 14.05.2020 - 09:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, trafik uygulama noktalarını denetledi

Kaymakam Aydın Erdoğan, Seydişehir- Antalya çevre yolunda İlçe Jandarma Komutanlığı uygulama noktalarındaki trafik timi jandarma ekiplerini ziyaret etti. Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin görev yaptığı trafik kontrol noktalarında, denetimleri yerinde inceledi. Erdoğan, jandarma trafik ekiplerinin, olası can ve mal kaybını önlemek, tehlikeli araç kullananlara engel olmak için çalıştığını söyledi. Ekiplerden kontrollerle ilgili bilgi alan Erdoğan, "Ülkemizin barış ve huzuru için güvenlik görevlilerimizin gece gündüz, soğuk sıcak demeden özveri ile görevlerini icra ediyor. Kolluk kuvvetlerine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Seydişehir- Antalya çevre yolunda İlçe Jandarma Komutanlığı uygulama noktalarındaki trafik timi jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin görev yaptığı trafik kontrol noktalarında, denetimleri yerinde inceledi.

Erdoğan, jandarma trafik ekiplerinin, olası can ve mal kaybını önlemek, tehlikeli araç kullananlara engel olmak için çalıştığını söyledi.

Ekiplerden kontrollerle ilgili bilgi alan Erdoğan, "Ülkemizin barış ve huzuru için güvenlik görevlilerimizin gece gündüz, soğuk sıcak demeden özveri ile görevlerini icra ediyor. Kolluk kuvvetlerine çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.