whatsapp

Kaymakam Özyiğit, Vali yardımcısı oldu

GÜNDEM 01.12.2016 - 04:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Özyiğit, Vali yardımcısı oldu

Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, İçişleri Bakanlığının atama kararnamesiyle Malatya Vali Yardımcılığına atanırken, Seydişehir’e ise Ankara Çamlıdere İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan getirildi.
Seydişehir’de İlçesinde 1.5 yıldır kaymakamlık yapan Regaip Ahmet Özyiğit, başarılı çalışmalarıyla halk tarafından sevilen ve takdir ediliyordu. Atanması vatandaşları hem üzdü hem de sevindirdi.  Yeni Kaymakam Aydın Erdoğan, 1973 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkileri bitirdi. Kafkas Üniversitesi, Tarih Anabilim Dalında ve Keele, School of Politics, International Relations and Philosophy de yüksek lisansını tamamladı. Sırasıyla, Daday Kaymakam Vekilliği, Güneysınır Kaymakam Vekilliği, Kabataş Kaymakamlığı, Selim Kaymakamlığı, Hınıs Kaymakamlığı, Bayat Kaymakamlığı, Çamlıdere Kaymakamlığında bulundu. Seydişehir’e ataması yapıldı. Evli ve iki çocuk babasıdır. AK parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, atamalara hayırlı olsun açıklamasında bulundu. (Yeni Kaymakam Aydın Erdoğan)
Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, İçişleri Bakanlığının atama kararnamesiyle Malatya Vali Yardımcılığına atanırken, Seydişehir’e ise Ankara Çamlıdere İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan getirildi.

Seydişehir’de İlçesinde 1.5 yıldır kaymakamlık yapan Regaip Ahmet Özyiğit, başarılı çalışmalarıyla halk tarafından sevilen ve takdir ediliyordu. Atanması vatandaşları hem üzdü hem de sevindirdi. 

Yeni Kaymakam Aydın Erdoğan, 1973 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkileri bitirdi. Kafkas Üniversitesi, Tarih Anabilim Dalında ve Keele, School of Politics, International Relations and Philosophy de yüksek lisansını tamamladı.

Sırasıyla, Daday Kaymakam Vekilliği, Güneysınır Kaymakam Vekilliği, Kabataş Kaymakamlığı, Selim Kaymakamlığı, Hınıs Kaymakamlığı, Bayat Kaymakamlığı, Çamlıdere Kaymakamlığında bulundu. Seydişehir’e ataması yapıldı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

AK parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, atamalara hayırlı olsun açıklamasında bulundu.

(Yeni Kaymakam Aydın Erdoğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.