whatsapp

Kaymakamdan, tıbbi maske imalathanesine denetim

ASAYİŞ 20.04.2020 - 02:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakamdan, tıbbi maske imalathanesine denetim

Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan, kentte tıbbi maske üretimi yapan Leman Kadir Parıltı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek denetim yaptı. Kadir Parıltı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine giden Kaymakam Aydın Erdoğan beraberinde ilçe milli eğitim müdürü Tahir Kibar, imalathanede öncelikle üretimin Sağlık Bakanlığının onayı olup olmadığını kontrol etti. İmalathanelerdeki iş sağlığı ve güvenliği önlemleri, hijyen koşulları, kullanılan malzemenin uygunluğu ve çalışanlar arasındaki güvenli mesafe gibi kıstaslar da incelendi. Maske üretimi yapan usta öğreticiden bilgiler alan Kaymakam Erdoğan, Denetimlerde her türlü koşulun uygun olduğunu, inceleme ve denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Seydişehir kaymakamı Aydın Erdoğan, kentte tıbbi maske üretimi yapan Leman Kadir Parıltı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek denetim yaptı.

Kadir Parıltı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine giden Kaymakam Aydın Erdoğan beraberinde ilçe milli eğitim müdürü Tahir Kibar, imalathanede öncelikle üretimin Sağlık Bakanlığının onayı olup olmadığını kontrol etti.

İmalathanelerdeki iş sağlığı ve güvenliği önlemleri, hijyen koşulları, kullanılan malzemenin uygunluğu ve çalışanlar arasındaki güvenli mesafe gibi kıstaslar da incelendi.

Maske üretimi yapan usta öğreticiden bilgiler alan Kaymakam Erdoğan, Denetimlerde her türlü koşulun uygun olduğunu, inceleme ve denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.