whatsapp

Kaymakamlıkta izin yoğunluğu!

SİVİL TOPLUM 29.04.2021 - 01:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakamlıkta izin yoğunluğu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı 17 günlük tam kapanma öncesinde seyahat izin ve çiftçilik belgesi isteyenler Seydişehir kaymakamlığına koştu, Şehir merkezinde ikamet edipte köyünde bağ bahçeyle uğraşan vatandaşlar kısıtlamalardan muaf olmak için kaymakamlık ve ziraat odalarına akın edince hıfzıssıhha kurulu Kaymakam Aydın Erdoğan, başkanlığında toplantı düzenleyerek vatandaşların sorunlarına yardımcı olmaya çalıştılar. Bağ ve bahçe ile uğraşanlar ve bahçelerinde hayvan besleyenler için alınan kararda 1000 m2 altında arazisi bulunanlar tapularını göstererek ve bulundukları muhtarlıklardan aldıkları belgelerle bahçelerine  gidip gele bilecekler. 1000 m2 üzerindekiler ise ilçe Ziraat Odasından alacakları ÇKS belgeleri ile işlerini göre bilecekler. Alınan karar gereğince bu belgelerin ev ile bahçeler arasındaki güzergâhlar için geçerli olduğu amaç dışı kullanıldığı takdirde cezai işlem yansıra adli işlemde başlatılacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı 17 günlük tam kapanma öncesinde seyahat izin ve çiftçilik belgesi isteyenler Seydişehir kaymakamlığına koştu,

Şehir merkezinde ikamet edipte köyünde bağ bahçeyle uğraşan vatandaşlar kısıtlamalardan muaf olmak için kaymakamlık ve ziraat odalarına akın edince hıfzıssıhha kurulu Kaymakam Aydın Erdoğan, başkanlığında toplantı düzenleyerek vatandaşların sorunlarına yardımcı olmaya çalıştılar.

Bağ ve bahçe ile uğraşanlar ve bahçelerinde hayvan besleyenler için alınan kararda 1000 m2 altında arazisi bulunanlar tapularını göstererek ve bulundukları muhtarlıklardan aldıkları belgelerle bahçelerine  gidip gele bilecekler. 1000 m2 üzerindekiler ise ilçe Ziraat Odasından alacakları ÇKS belgeleri ile işlerini göre bilecekler.
Alınan karar gereğince bu belgelerin ev ile bahçeler arasındaki güzergâhlar için geçerli olduğu amaç dışı kullanıldığı takdirde cezai işlem yansıra adli işlemde başlatılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.