whatsapp

Kaymakamlıkta kadına karşı şiddetle mücadele toplantısı

SİVİL TOPLUM 25.11.2020 - 19:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakamlıkta kadına karşı şiddetle mücadele toplantısı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında kadına karşı şiddetle mücadele toplantısı yapıldı. Kaymakam Erdoğan, ilçede aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi için kurum ve kuruluşlarla üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceklerini belirtti. Kadına yönelik şiddetle mücadele konusundaki çalışmaları en üst seviyede sürdürmekte kararlı olduklarını ifade eden Kaymakam Erdoğan, Kadınlara yönelik şiddetin mutlaka ortadan kaldırılması gerektiğine vurgu yaptı. Erdoğan sözlerine, ‘’ Kadına yönelik şiddetin en önemli insan hakkı ihlallerinden biri olması, kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi için Koordinasyon Planı doğrultusunda ciddi bir seferberlik başlatılmıştır. Toplumsal farkındalığın arttırması, koordinasyon ve işbirliği güçlendirilmesi ile yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılmasını esas aldık.’’ dedi. Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Savcısı Huriye Demir, İlçe Emniyet müdürü vekili Komiser Yardımcısı Tuncer Altan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya Koca ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında kadına karşı şiddetle mücadele toplantısı yapıldı.

Kaymakam Erdoğan, ilçede aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi için kurum ve kuruluşlarla üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceklerini belirtti.

Kadına yönelik şiddetle mücadele konusundaki çalışmaları en üst seviyede sürdürmekte kararlı olduklarını ifade eden Kaymakam Erdoğan, Kadınlara yönelik şiddetin mutlaka ortadan kaldırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Erdoğan sözlerine, ‘’ Kadına yönelik şiddetin en önemli insan hakkı ihlallerinden biri olması, kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi için Koordinasyon Planı doğrultusunda ciddi bir seferberlik başlatılmıştır.

Toplumsal farkındalığın arttırması, koordinasyon ve işbirliği güçlendirilmesi ile yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılmasını esas aldık.’’ dedi.

Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Savcısı Huriye Demir, İlçe Emniyet müdürü vekili Komiser Yardımcısı Tuncer Altan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya Koca ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.