whatsapp

Kesecik Mahallesi karantina altına alındı

ASAYİŞ 22.06.2020 - 00:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kesecik Mahallesi karantina altına alındı

Konya’nın Seydişehir ilçesine 6 kilometre uzaklıktaki Kesecik Mahallesi'nde yaşayan bazı kişilerde korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine, mahalle karantinaya alındı.  Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, karantina uygulamasının 7 gün süreceğini belirtilerek, “İlçemiz Kesecik Mahallesinde görülen ‘Covid-19’ vakalarındaki artış nedeni ile salgının yayılımının önüne geçmek ve toplum sağlığını korumak amacıyla adı geçen mahallede Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca 7 gün karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiş olup mahalleye giriş çıkışlar yasaklanmıştır. Tarımsal faaliyetler devam edecektir” ifadeleri kullandı.  Kesecik Köyü Muhtarı Cafer Sayhan, Mahallenin ikinci bir emre kadar karantinaya alındığını ifade ederek cami hoparlöründen anons yapılarak karantina uygulamasının vatandaşlara duyurulduğunu söyledi. Daha önce de ilçeye bağlı Değirmenci Mahallesi'nde korona virüs tedbirleri kapsamında 03.06.2020- 18.06.2020 tarihleri arasında karantina uygulanmıştı.

Konya’nın Seydişehir ilçesine 6 kilometre uzaklıktaki Kesecik Mahallesi'nde yaşayan bazı kişilerde korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine, mahalle karantinaya alındı. 

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, karantina uygulamasının 7 gün süreceğini belirtilerek, “İlçemiz Kesecik Mahallesinde görülen ‘Covid-19’ vakalarındaki artış nedeni ile salgının yayılımının önüne geçmek ve toplum sağlığını korumak amacıyla adı geçen mahallede Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca 7 gün karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiş olup mahalleye giriş çıkışlar yasaklanmıştır. Tarımsal faaliyetler devam edecektir” ifadeleri kullandı. 

Kesecik Köyü Muhtarı Cafer Sayhan, Mahallenin ikinci bir emre kadar karantinaya alındığını ifade ederek cami hoparlöründen anons yapılarak karantina uygulamasının vatandaşlara duyurulduğunu söyledi.

Daha önce de ilçeye bağlı Değirmenci Mahallesi'nde korona virüs tedbirleri kapsamında 03.06.2020- 18.06.2020 tarihleri arasında karantina uygulanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.