whatsapp

Kesecik ortaokulunda aşure

EĞİTİM 10.09.2019 - 18:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kesecik ortaokulunda aşure

Muharrem ayının gelmesi ile birlikte Aşure Etkinlikleri de başladı. Kesecik Şehit Emre Horoz Ortaokulu da bu mübarek ay ve gün vesilesiyle Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte bir aşure programı gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın da katıldığı programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Şenol Söyleyici:  “Dinimizce çok önemli olayların gerçekleştiği kabul edilen bu mübarek günde öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte aşuremizi paylaştık. Milli ve Manevi Değerlerin gelecek nesillere sadece sözle değil çeşitli etkinliklerle benimsetilmesinin daha kalıcı olduğu kanaatindeyiz. Bu aşurenin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve bu etkinlikte bizlerle olan Değerli İlçe Milli eğitim Müdürümüz Tahir Kibar beye teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. ” dedi. İlçe Milli eğitim Müdürü Tahir Kibar da : “ Sizlerle böyle bir günde bir arada olmaktan mutluluk duydum. Emeği Geçen Herkesten Allah Razı olsun. Bu tür etkinliklerin sizlerin geleceğine ışık tutacağına inanıyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere geçmişlerimizin ruhuna varsın.” dedi. İlçe Milli eğitim Müdürü, Okul müdürü ve öğretmenler tarafından öğrencilere aşure ikramı ile program sonlandırıldı.

Muharrem ayının gelmesi ile birlikte Aşure Etkinlikleri de başladı.

Kesecik Şehit Emre Horoz Ortaokulu da bu mübarek ay ve gün vesilesiyle Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte bir aşure programı gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın da katıldığı programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Şenol Söyleyici:

 “Dinimizce çok önemli olayların gerçekleştiği kabul edilen bu mübarek günde öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte aşuremizi paylaştık. Milli ve Manevi Değerlerin gelecek nesillere sadece sözle değil çeşitli etkinliklerle benimsetilmesinin daha kalıcı olduğu kanaatindeyiz. Bu aşurenin hazırlanmasında emeği geçen herkese ve bu etkinlikte bizlerle olan Değerli İlçe Milli eğitim Müdürümüz Tahir Kibar beye teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. ” dedi.

İlçe Milli eğitim Müdürü Tahir Kibar da : “ Sizlerle böyle bir günde bir arada olmaktan mutluluk duydum. Emeği Geçen Herkesten Allah Razı olsun. Bu tür etkinliklerin sizlerin geleceğine ışık tutacağına inanıyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere geçmişlerimizin ruhuna varsın.” dedi.

İlçe Milli eğitim Müdürü, Okul müdürü ve öğretmenler tarafından öğrencilere aşure ikramı ile program sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.