whatsapp

Ketenli’de bahar şenliği etkinliği

EĞİTİM 20.05.2017 - 10:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli’de bahar şenliği etkinliği

Seydişehir İlçesindeki Ketenli Mahallesi Ortaokulu tarafından bahar şenliği etkinliği düzenlendi.
Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, veliler katıldı. Etkinlikte Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk ve öğrencilerden oluşan orkestra eşliğinde Antalya konservatuar saz gurubu sanatçıları Ümran Gülcan, Âdem Kara Türk Halk Müziğiyle davetlilere güzel bir gün yaşattı. Bu tür faaliyetlerin çocuklarının başarısında önemli rol oynadığını dile getiren Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’Etkinlikte öğrenciler güzel bir günü mutlu ve eğlenceli bir şekilde geçirdiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’dedi. Öğrencilere moral amacıyla şenliği düzenlediklerini ifade eden Okul Müdürü Mustafa Ceran, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Seydişehir İlçesindeki Ketenli Mahallesi Ortaokulu tarafından bahar şenliği etkinliği düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleşen etkinliğe, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, veliler katıldı.

Etkinlikte Müzik öğretmeni Ahmet Ali Selçuk ve öğrencilerden oluşan orkestra eşliğinde Antalya konservatuar saz gurubu sanatçıları Ümran Gülcan, Âdem Kara Türk Halk Müziğiyle davetlilere güzel bir gün yaşattı.

Bu tür faaliyetlerin çocuklarının başarısında önemli rol oynadığını dile getiren Kaymakam Aydın Erdoğan, ‘’Etkinlikte öğrenciler güzel bir günü mutlu ve eğlenceli bir şekilde geçirdiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’dedi.

Öğrencilere moral amacıyla şenliği düzenlediklerini ifade eden Okul Müdürü Mustafa Ceran, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.