whatsapp

Ketenli derneğinden öğrencilere burs

SİVİL TOPLUM 08.04.2019 - 00:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli derneğinden öğrencilere burs

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu'ndan açıklama: Dernek olarak yola çıktığımız ilk günden bu güne Bizlerin ve Ketenlinin geleceği olan Başta İhtiyaç Sahibi, Yetim, Öksüz ve  Başarılı Öğrenciler için planladığımız Burs yardımının startını vermiş bulunmaktayız. İlk Aşamada Üniversite Öğrencilerimiz için '' ön kayıt '' yapılmaya başlanmış olup, Lise ve Ortaöğretim ‘deki Öğrencilerimiz için Ön Kayıtları Şölenden sonra alacağımızı belirmek isteriz; Başvurular Başta Dernek Başkanımız Mehmet Kacaroğlu'nun ve Yönetimimiz sıkı araştırması sonucu değerlendirilerek yeni Eğitim Öğretim yılından itibaren Burs verilmeye başlanacaktır. Burs için Bizlere Şimdiden az çok demeden Destek vermeye başlayan Değerli Esnaflarımıza ve Hemşerilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Mübarek Ramazan ayı için yaklaşık 500 ( Beşyüz ) yakın Yardım Kolisi çalışmalarımızda yürüttüğümüzü belirtmek istiyoruz. İnşallah bundan sonra daha Aktif ve Faaliyet gösteren bir Dernek olacağız. Başta Yönetim Kurulu Üyelerimize, Değerli Esnaflarımıza, Kıymetli Köylülerimize Derneğimizin yanlarında durdukları için çok teşekkür ediyorum.  Burs İçin İrtibat Tel: 0530 583 7778

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu'ndan açıklama: Dernek olarak yola çıktığımız ilk günden bu güne Bizlerin ve Ketenlinin geleceği olan Başta İhtiyaç Sahibi, Yetim, Öksüz ve  Başarılı Öğrenciler için planladığımız Burs yardımının startını vermiş bulunmaktayız. İlk Aşamada Üniversite Öğrencilerimiz için '' ön kayıt '' yapılmaya başlanmış olup, Lise ve Ortaöğretim ‘deki Öğrencilerimiz için Ön Kayıtları Şölenden sonra alacağımızı belirmek isteriz; Başvurular Başta Dernek Başkanımız Mehmet Kacaroğlu'nun ve Yönetimimiz sıkı araştırması sonucu değerlendirilerek yeni Eğitim Öğretim yılından itibaren Burs verilmeye başlanacaktır. Burs için Bizlere Şimdiden az çok demeden Destek vermeye başlayan Değerli Esnaflarımıza ve Hemşerilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Mübarek Ramazan ayı için yaklaşık 500 ( Beşyüz ) yakın Yardım Kolisi çalışmalarımızda yürüttüğümüzü belirtmek istiyoruz. İnşallah bundan sonra daha Aktif ve Faaliyet gösteren bir Dernek olacağız. Başta Yönetim Kurulu Üyelerimize, Değerli Esnaflarımıza, Kıymetli Köylülerimize Derneğimizin yanlarında durdukları için çok teşekkür ediyorum. 
Burs İçin İrtibat Tel: 0530 583 7778

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.