whatsapp

Ketenli derneğinden vekâlet kurban açıklaması

SİVİL TOPLUM 07.07.2020 - 13:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli derneğinden vekâlet kurban açıklaması

Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği bu sene kurban bayramında da ihtiyaç sahipli ailelerimize kurbanların ulaştıracağını açıkladı. Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Borazan ve Konya Merkez Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu’nun ortak yaptığı basın açıklamasında  '' Allaha Yaklaşmak için İyiliğe Kurban ol '' Sloganıyla çıktığımız bu güzel yolda başta Öğrencilerimize verilen Bursların devamlılığı ve 1 Ay değil Yıl boyunca hem İhtiyaç Sahipli ailelerin,  hem de Yetim, Öksüz ve İhtiyaç sahipli Öğrencilerin yanında olabilmek için Kurban Derisi Toplama Organizasyonunu genişleterek geçen seneki eksiklerimizi gördük bu sene Konya Merkezde 4 Araçlı Toplama ekibimiz olacak ve ayrıyeten Seydişehir’de 2 Araçlık Ekip ve Ketenli' bölgesinde de 1 araç la geniş kapsamlı bir Deri Toplama  organizasyonu gerçekleştirileceğini belirtti. Kurban Hissesi konusunda Küçük Baş Hayvan alınacağı  ve İhtiyaç sahipli aillere geçen sene olduğu gibi teslim edilerek vekâlet verilip, Kurban Kesim Fotoğraflarını ve Videolarını Hisse sahibine atılarak Namazının kılınmasını isteyeceklerini belirtirken; Diyanetin belirlediği Hisse Bedeliyle yola çıkarak bu yıl Kurban Hisse Bedelinin 975.00( Dokuz yüz Yetmiş beş) TL olduğunu tüm Hemşerilerimizin desteklerini beklediğini söyledi son olarak Şimdiden Kesilen Kurbanların Allah katında kabul olması ve teşekkürlerini iletti.

Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği bu sene kurban bayramında da ihtiyaç sahipli ailelerimize kurbanların ulaştıracağını açıkladı.

Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Borazan ve Konya Merkez Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu’nun ortak yaptığı basın açıklamasında  '' Allaha Yaklaşmak için İyiliğe Kurban ol '' Sloganıyla çıktığımız bu güzel yolda başta Öğrencilerimize verilen Bursların devamlılığı ve 1 Ay değil Yıl boyunca hem İhtiyaç Sahipli ailelerin,  hem de Yetim, Öksüz ve İhtiyaç sahipli Öğrencilerin yanında olabilmek için Kurban Derisi Toplama Organizasyonunu genişleterek geçen seneki eksiklerimizi gördük bu sene Konya Merkezde 4 Araçlı Toplama ekibimiz olacak ve ayrıyeten Seydişehir’de 2 Araçlık Ekip ve Ketenli' bölgesinde de 1 araç la geniş kapsamlı bir Deri Toplama  organizasyonu gerçekleştirileceğini belirtti.

Kurban Hissesi konusunda Küçük Baş Hayvan alınacağı  ve İhtiyaç sahipli aillere geçen sene olduğu gibi teslim edilerek vekâlet verilip, Kurban Kesim Fotoğraflarını ve Videolarını Hisse sahibine atılarak Namazının kılınmasını isteyeceklerini belirtirken; Diyanetin belirlediği Hisse Bedeliyle yola çıkarak bu yıl Kurban Hisse Bedelinin 975.00( Dokuz yüz Yetmiş beş) TL olduğunu tüm Hemşerilerimizin desteklerini beklediğini söyledi son olarak Şimdiden Kesilen Kurbanların Allah katında kabul olması ve teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.