whatsapp

Ketenli kültür derneği okulun bakımı yaptırdı

SİVİL TOPLUM 02.11.2020 - 13:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli kültür derneği okulun bakımı yaptırdı

Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Başkanı Mehmet Ketenli Mahallesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulunun Dış Cephe ve Isı Yalıtımını yaptırarak eğitime hazırladı. Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, Ketenli Mahallesinde 1980 Yıllında yapılan İmam Hatip Ortaokulun Bakım ve onarımını 44 bin liraya yaptırdıklarını söyledi. Kacaroğlu, ‘’Seydişehir Kaymakam Aydın Erdoğan beye, İlçe Milli eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a ve Hayırsever hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Şahsım ve ekibimiz olarak şunu belirtmek isterim Memleketimize Seydişehir’imize hizmet etmekten her zaman Onur ve gurur duyuyorum. Bana ve Ekibimize bu tarz güzel hizmetleri yapmamıza vesile olan yüce Allah’a şükürler olsun. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğimizi Umut ediyorum. Yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Başkanı Mehmet Ketenli Mahallesinde bulunan İmam Hatip Ortaokulunun Dış Cephe ve Isı Yalıtımını yaptırarak eğitime hazırladı.
Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu yaptığı açıklamada, Ketenli Mahallesinde 1980 Yıllında yapılan İmam Hatip Ortaokulun Bakım ve onarımını 44 bin liraya yaptırdıklarını söyledi.

Kacaroğlu, ‘’Seydişehir Kaymakam Aydın Erdoğan beye, İlçe Milli eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’a ve Hayırsever hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Şahsım ve ekibimiz olarak şunu belirtmek isterim Memleketimize Seydişehir’imize hizmet etmekten her zaman Onur ve gurur duyuyorum. Bana ve Ekibimize bu tarz güzel hizmetleri yapmamıza vesile olan yüce Allah’a şükürler olsun. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğimizi Umut ediyorum. Yardımda bulunan herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.