whatsapp

Ketenli yolunu dernek yapacak

SİVİL TOPLUM 24.12.2020 - 16:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenli yolunu dernek yapacak

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Yaklaşık 2 kilometrelik ana yolu derneğimiz öncülüğünde imece usulü ile yapalım” paylaşımında bulundu. Yol yapım fikri köylülerin de desteğini gördü. Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Yaklaşık 2 kilometrelik ana yolu derneğimiz öncülüğünde imece usulü ile yapalım” paylaşımında bulundu. Yol yapım fikri köylülerin de desteğini gördü. Yaptıkları başvuruya rağmen Ketenli yolunu 7 yıldır yaptıramadıklarını kaydeden Başkan Kacaroğlu, “500’e yakın esnafı olan, Seydişehir, Konya ve Ketenli’de 25 bine yakın nüfusu olan ve mahallemizde yaşayan 2 bin hemşehrimize rağmen Ketenli’mizin yıllardır resmen kanayan yarası haline gelmiş (Köy ucundan başlayıp belediye binasına kadar uzanan) yaklaşık 2 kilometrelik ana yolu derneğimiz öncülüğünde imece usulü ile yapalım diye düşünüyoruz. Sizce nasıl olur...? Uygun olur mu?” paylaşımında bulundu. Yol yapım fikri vatandaşlardan destek görürken, bazı yorumcular yolu belediyenin yapmasının daha doğru olacağını, bazı yorumcular ise imece usulü yapılmasını savundu.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Yaklaşık 2 kilometrelik ana yolu derneğimiz öncülüğünde imece usulü ile yapalım” paylaşımında bulundu. Yol yapım fikri köylülerin de desteğini gördü.
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kacaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Yaklaşık 2 kilometrelik ana yolu derneğimiz öncülüğünde imece usulü ile yapalım” paylaşımında bulundu. Yol yapım fikri köylülerin de desteğini gördü.

Yaptıkları başvuruya rağmen Ketenli yolunu 7 yıldır yaptıramadıklarını kaydeden Başkan Kacaroğlu, “500’e yakın esnafı olan, Seydişehir, Konya ve Ketenli’de 25 bine yakın nüfusu olan ve mahallemizde yaşayan 2 bin hemşehrimize rağmen Ketenli’mizin yıllardır resmen kanayan yarası haline gelmiş (Köy ucundan başlayıp belediye binasına kadar uzanan) yaklaşık 2 kilometrelik ana yolu derneğimiz öncülüğünde imece usulü ile yapalım diye düşünüyoruz. Sizce nasıl olur...? Uygun olur mu?” paylaşımında bulundu.

Yol yapım fikri vatandaşlardan destek görürken, bazı yorumcular yolu belediyenin yapmasının daha doğru olacağını, bazı yorumcular ise imece usulü yapılmasını savundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.