whatsapp

Ketenliler, Seydişehir’de buluştu

SİVİL TOPLUM 18.03.2019 - 01:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ketenliler, Seydişehir’de buluştu

Merkezi Konya’da örgütlü bulunan Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği üyeleri Seydişehir Kızılay düğün salonunda bir araya geldi. Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, ‘’ Derneğimiz olarak Şölen Öncesi son toplantımızı Seydişehir’de gerçekleştirdik. Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun İnşallah. Toplantımıza katılan hemşerilerimize ve Bayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Diyorum ki hem Konya’da, hem Seydişehir’de hem de Ketenli ’de “ Şimdi birlik ve beraberlik zamanı, şimdi ketenlilerin zamanı “ olsun.

Merkezi Konya’da örgütlü bulunan Ketenli kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği üyeleri Seydişehir Kızılay düğün salonunda bir araya geldi.

Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, ‘’ Derneğimiz olarak Şölen Öncesi son toplantımızı Seydişehir’de gerçekleştirdik. Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun İnşallah. Toplantımıza katılan hemşerilerimize ve Bayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Diyorum ki hem Konya’da, hem Seydişehir’de hem de Ketenli ’de “ Şimdi birlik ve beraberlik zamanı, şimdi ketenlilerin zamanı “ olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.