whatsapp

Kick Boks K1’de İki Seydişehirli

SPOR 02.10.2019 - 00:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kick Boks K1’de İki Seydişehirli

Muay Thai  ve Boks sporlarından sonra Kick Boks K1’de de sporcu yetiştiren Seydişehir Belediye spor Muay Thai takımı bir büyük başarıya imza atarak   Profesyonel Kick Boxing K1 organizasyonunda mücadele edecek. Muay Thai takımı sporcuları Mustafa Tunahan Çakıl ve Fatma Ayten 6 Ekim pazar günü saat 18.00’de uydudan yayın yapan CTV kanalında canlı yayınlanacak. Dünyaca ünlü profesyonel menejerlerin de izleyeceği maçlarda sporcular kendilerini beğendirirlerse yurt dışında yapılacak profesyonel Kick Boks K1 maçlarında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak. Kulüp antrenörü Serkan Yıldız: “Sporcularımızın böyle profesyonel bir maça davet edilmeleri ve TV’den canlı yayında tüm Türkiye’ye kendilerini izletecek olmaları bile bir büyük başarıdır. Ve geçmiş başarılarımızın da işin profesyonelleri tarafından takip edildiğini göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Seydişehirlileri maçı izlemeye davet ediyor, manevi desteklerini bekliyoruz. Sporcularıma üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Muay Thai  ve Boks sporlarından sonra Kick Boks K1’de de sporcu yetiştiren Seydişehir Belediye spor Muay Thai takımı bir büyük başarıya imza atarak  

Profesyonel Kick Boxing K1 organizasyonunda mücadele edecek.

Muay Thai takımı sporcuları Mustafa Tunahan Çakıl ve Fatma Ayten 6 Ekim pazar günü saat 18.00’de uydudan yayın yapan CTV kanalında canlı yayınlanacak.

Dünyaca ünlü profesyonel menejerlerin de izleyeceği maçlarda sporcular kendilerini beğendirirlerse yurt dışında yapılacak profesyonel Kick Boks K1 maçlarında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.

Kulüp antrenörü Serkan Yıldız: “Sporcularımızın böyle profesyonel bir maça davet edilmeleri ve TV’den canlı yayında tüm Türkiye’ye kendilerini izletecek olmaları bile bir büyük başarıdır. Ve geçmiş başarılarımızın da işin profesyonelleri tarafından takip edildiğini göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Seydişehirlileri maçı izlemeye davet ediyor, manevi desteklerini bekliyoruz. Sporcularıma üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.