whatsapp

Kickboksta Seydişehir başarısı

SPOR 08.10.2019 - 00:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kickboksta Seydişehir başarısı

Seydişehir Belediyespor Muay Thai takımı sporcuları Mustafa Tunahan Çakıl ve Fatma Ayten’in 6 Ekim Pazar akşamı Antalya’da yapılan ve uydudan yayın yapan CTV kanalında naklen yayınlanan profesyonel Kick Boxing K1 maçlarında rakiplerine ringi dar ettiler. 67 kg’da ringe çıkan Mustafa Tunahan Çakıl, Antalya sporcusu olan ve büyük tezahüratlar eşliğinde karşısına çıkan rakibi Kadir Bilim’e zor anlar yaşattı. Henüz 1. rauntta kaşı açılan Kadir Bilim, Mustafa Tunahan Çakıl’ın teknik ve sert darbeleri karşısında nakavt olmadan maçı bitirmeyi başardı. Maçı sayıyla alan Mustafa Tunahan Çakıl dövüş tarzıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini ve beğenisini kazandı. Ayrıca Çakıl:” İlk profesyonel tecrübemde güçlü bir rakibe karşı deplasmanda galip gelmek çok önemliydi. Gerek antrenmanlarımda gerek ring kenarında benimle ter döken Serkan Yıldız ve Ahmet Dönmez Hocalarımın hakkı ödenmez. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi. Yine 51 kg’da ringe çıkan Fatma Ayten ise rakibi Ceren Nur Aydoğan’ı üç raunt sonunda üstün bir maçtan sonra yenmeyi başardı. İlk profesyonel maçını çok raht bir şekilde kazanan Fatma Ayten: “ Etkili ve özverili bir çalışmadan sonra rahat kazanacağımdan emindim. Hocalarımın taktikleri ve antrenman destekleri bizi rakipler karşısında hep avantajlı kıldı. Hocalarıma ve bizi maddi manevi hep destekleyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve Fen İşleri Müdürü İsa Çitçi’ye en derin şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Seydişehir Belediyespor Muay Thai takımı sporcuları Mustafa Tunahan Çakıl ve Fatma Ayten’in 6 Ekim Pazar akşamı Antalya’da yapılan ve uydudan yayın yapan CTV kanalında naklen yayınlanan profesyonel Kick Boxing K1 maçlarında rakiplerine ringi dar ettiler.

67 kg’da ringe çıkan Mustafa Tunahan Çakıl, Antalya sporcusu olan ve büyük tezahüratlar eşliğinde karşısına çıkan rakibi Kadir Bilim’e zor anlar yaşattı. Henüz 1. rauntta kaşı açılan Kadir Bilim, Mustafa Tunahan Çakıl’ın teknik ve sert darbeleri karşısında nakavt olmadan maçı bitirmeyi başardı. Maçı sayıyla alan Mustafa Tunahan Çakıl dövüş tarzıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini ve beğenisini kazandı.

Ayrıca Çakıl:” İlk profesyonel tecrübemde güçlü bir rakibe karşı deplasmanda galip gelmek çok önemliydi. Gerek antrenmanlarımda gerek ring kenarında benimle ter döken Serkan Yıldız ve Ahmet Dönmez Hocalarımın hakkı ödenmez. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yine 51 kg’da ringe çıkan Fatma Ayten ise rakibi Ceren Nur Aydoğan’ı üç raunt sonunda üstün bir maçtan sonra yenmeyi başardı. İlk profesyonel maçını çok raht bir şekilde kazanan Fatma Ayten: “ Etkili ve özverili bir çalışmadan sonra rahat kazanacağımdan emindim. Hocalarımın taktikleri ve antrenman destekleri bizi rakipler karşısında hep avantajlı kıldı. Hocalarıma ve bizi maddi manevi hep destekleyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a ve Fen İşleri Müdürü İsa Çitçi’ye en derin şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.