whatsapp

Kırım derneği konser düzenledi

SİVİL TOPLUM 02.11.2019 - 12:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kırım derneği konser düzenledi

Seydişehir Dünya Kırım ve Tatar Derneği tarafından engelleri kaldırma yararına konser düzenlendi. Kırımlı sanatçılar Metin Batur, Maamed Caferov ve Ayşe İbragimova belediye salonunda sergiledikleri konsere protokolün yanı sıra vatandaşlar ilgi gösterdi. Dünya Kırım ve Tatar Derneği başkanı Mustafa Sarıkamış; “Dünya Kırım Tatar derneği olarak Kırım’da engelleri kaldırmak  için yardım kampanyası düzenledik. Kırımdaki engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tertip ettiğimiz program Kırıma yapılan  ilk insani yardımdır.’’ dedi. Konser gelirleriyle Kırım’da yaşayan engellilere akülü sandalye hediye edileceği açıklandı.

Seydişehir Dünya Kırım ve Tatar Derneği tarafından engelleri kaldırma yararına konser düzenlendi.

Kırımlı sanatçılar Metin Batur, Maamed Caferov ve Ayşe İbragimova belediye salonunda sergiledikleri konsere protokolün yanı sıra vatandaşlar ilgi gösterdi.

Dünya Kırım ve Tatar Derneği başkanı Mustafa Sarıkamış; “Dünya Kırım Tatar derneği olarak Kırım’da engelleri kaldırmak  için yardım kampanyası düzenledik. Kırımdaki engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tertip ettiğimiz program Kırıma yapılan  ilk insani yardımdır.’’ dedi.

Konser gelirleriyle Kırım’da yaşayan engellilere akülü sandalye hediye edileceği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.