whatsapp

Kisecik’te çiftçinin traktörünü kurşunladılar

ASAYİŞ 27.08.2020 - 16:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kisecik’te çiftçinin traktörünü kurşunladılar

Seydişehir’e bağlı Kisecik Mahallesinde çiftçilik yapan Selahattin Cingöz’ün traktörü tarlasında kimliği belirsiz kişi yâda kişilerce kurşunlandı. Çamaşırlık mevkilisindeki 25 dönüm arazisine akşam bıraktığı traktörünün Gündüz geldiğinde malzemeleriyle birlikte kurşunlanmış olarak gördüğünü ifade eden çiftçi Cingöz şaşkına döndüğünü söyledi. Bu duruma bir anlam veremediğini belirten Cingöz, ‘’Olay sonrası Jandarmaya da şikâyetçi oldum. İş güç zamanı mağdur oldum. Yetkililer den yardım bekliyorum. Olayın aydınlığa kavuşturulmasını ve güvenliğimizin sağlanmasını istiyorum. Korkudan tarlama gidemiyorum’’ diye yakındı.

Seydişehir’e bağlı Kisecik Mahallesinde çiftçilik yapan Selahattin Cingöz’ün traktörü tarlasında kimliği belirsiz kişi yâda kişilerce kurşunlandı.

Çamaşırlık mevkilisindeki 25 dönüm arazisine akşam bıraktığı traktörünün

Gündüz geldiğinde malzemeleriyle birlikte kurşunlanmış olarak gördüğünü ifade eden çiftçi Cingöz şaşkına döndüğünü söyledi.

Bu duruma bir anlam veremediğini belirten Cingöz, ‘’Olay sonrası Jandarmaya da şikâyetçi oldum. İş güç zamanı mağdur oldum. Yetkililer den yardım bekliyorum. Olayın aydınlığa kavuşturulmasını ve güvenliğimizin sağlanmasını istiyorum. Korkudan tarlama gidemiyorum’’ diye yakındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.